Prăjituri Cu Miere De Caise-Tărâțe
Caise-Bran miere prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 7 porții cu 268 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, miere, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Miere De Tărâțe De Caise, Tort de tărâțe de caise și alune, și Briose Cu Tărâțe De Caise Fără Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică; se pune la foc mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când caisele sunt pline.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, tărâțele, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați zahărul brun și următoarele 4 ingrediente (prin albuș de ou) într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de făină, amestecând doar până se combină. Îndoiți ușor amestecul de caise.
Lingură 1/2 cană de aluat în fiecare dintre ramekinele de 7 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit.
Așezați ramekins pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Așezați pe un suport de sârmă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.