Prăjituri calde de migdale cu struguri
Prăjiturile calde de migdale cu struguri ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,57 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de vanilie, coniac, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de migdale cu banane și sos cald de Caramel, Struguri, Grappan Și Slănină: O Salată Caldă, și Salată caldă de linte cu struguri, Feta și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Dacă folosiți coniac, aruncați strugurii cu el într-un castron mic.
Pulsați jumătate de migdale cu 1 lingură de zahăr într-un blender până la măcinat fin.
Transferați într-un castron mic și repetați cu migdalele rămase și încă 1 lingură de zahăr.
Bateți împreună untul și restul de 6 linguri de zahăr într-un castron cu un mixer electric la viteză mare până devine palid și pufos, apoi bateți în vanilie.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim și bateți migdalele măcinate, făina și sarea până când sunt combinate.
Împărțiți aluatul între vasele gratinate și apăsați ușor strugurii în aluat (aruncați coniacul).
Coaceți în vase pe o foaie de copt până când tortul este ferm și auriu pal, cu margini ușor mai întunecate, aproximativ 20 de minute.
Transferați prăjiturile într-un raft și răciți ușor în vase înainte de servire.