Prăjituri Bundt Cu Lapte Bătut

Prăjituri Bundt Cu Lapte Bătut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Bundt din zară. Această rețetă servește 18. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zară, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Lapte De Afine, Tort Bundt Cu Lapte De Afine, și Tort Bundt Cu Lămâie-Zară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți 18 cupe mini Bundt cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Puneți zahărul granulat și 12 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în vanilie și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
Carne De VităCarne De Vită
7
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Lingurați aluatul uniform în tigăile pregătite.
9
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese cu firimituri umede agățate. Se răcește 5 minute în tigăi pe o grătar; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
10
Praf topuri de prăjituri cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
11
Varianta 1: prăjituri Bundt cu afine-portocale
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
PortocaliuPortocaliu
12
Pregătiți aluatul de prăjituri Bundt cu zară, reducând vanilia la 1 linguriță, omițând coaja de lămâie și scăzând Zara la 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
13
Combinați 1 cană de afine îndulcite, uscate și 1/2 cană de suc proaspăt de portocale într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut; lăsați să stea 10 minute. Îndoiți amestecul de afine în aluat. Omiteți 1/3 cană zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
14
Combinați 2 căni de zahăr pudră, 1/4 cană de suc proaspăt de portocale, 1 lingură de unt topit și 2 lingurițe de coajă de portocală rasă, amestecând până se omogenizează. Înmuiați blaturile de prăjituri răcite în glazură; lăsați să stea până se fixează. Calorii 331; grăsime 4G (sat 6G); sodiu 262MG
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
15
Dip & Swirl: pentru o glazură care acoperă complet prăjiturile, înmuiați blaturile în glazură și rotiți-le puțin pentru a vă asigura că glazura se îmbracă și se lipește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
16
Varianta 2: prăjituri Bundt Hummingbird cu glazură Bourbon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
17
Pregătiți prăjiturile Bundt cu zară, adăugând 1 1/2 lingurițe de scorțișoară măcinată în amestecul de făină. Reduceți vanilia la 1 linguriță și omiteți coaja de lămâie. Îndoiți 1 cană de banane coapte tocate, 1/2 cană de nuci pecan prăjite tocate și 1 (8 uncii) poate zdrobi ananasul în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Banane CoapteBanane Coapte
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
18
Combinați 1/2 cană zahăr pudră, 1 lingură bourbon, 1 lingură unt topit și 1/4 linguriță vanilie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
UntUnt
19
Stropiți peste prăjituri. Calorii 291; grăsime 9g (sat 4G); sodiu 269MG
20
Dublarea: veți avea nevoie doar de o atingere a glazurii bourbon, dar pentru câinii de zahăr, puteți dubla glazura și garnisiți cu mai multe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista