Prânz Cu Sac: Tăiței Reci De Susan
Pranz sac: fidea rece de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 648 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, semințe de susan, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Prânz cu sac: tăiței de fasole Mung cu Dulse și alune zdrobite, Prânz cu sac: un B-L-T pentru iarnă, și Fidea Rece De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie mică la foc mediu, amestecând, până devin aurii și parfumate, aproximativ 10 minute. Rezervați 1 lingură de semințe de susan. Pureați restul de 4 linguri de semințe de susan cu sosul de soia, untul de arahide, oțetul, zahărul, ghimbirul, usturoiul și Tabasco într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați apa fierbinte, câte 1 lingură, până când sosul are consistența smântânii grele (este posibil să nu aveți nevoie de toată apa).
Gatiti taiteii in 6 litri de apa clocotita asezonata cu sare pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece până se răcește. Se agită excesul de apă și se transferă într-un castron mare.
Adăugați scallions, morcov, ardei roșu și sos de susan și aruncați pentru a combina. Aranjați pe un platou de servire (sau împărțiți între boluri individuale) și presărați semințele de susan rezervate.