Prânz cu sac: tăiței de fasole Mung cu Dulse și alune zdrobite

Pranz sac: tăiței de fasole Mung cu Dulse și arahide zdrobite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 166 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite, ghimbir, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Prânz Cu Sac: Tăiței Reci De Susan, Prânz sac: Chili de fasole neagră cu vinete, și Prânz cu sac: împachetări cu carne de vită și Mango și gust de fasole neagră.
Instrucțiuni
Acoperiți tăiței de fasole mung cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți-le și puneți-le într-un castron cu morcovii, castraveții și scallions.
Bateți oțetul, uleiul, zahărul și un vârf de sare împreună, apoi adăugați ghimbirul și chile.
Se toarnă peste tăiței și se aruncă bine.
Scurgeți dulse-ul, tocați-l grosolan și adăugați-l la tăiței cu coriandru și majoritatea alunelor. Aruncați din nou și serviți cu alunele rămase presărate deasupra.