Prune Unt Pentru Micul Dejun
Untul de Prune pentru micul dejun este un fără gluten și vegan mâncare de dimineață. Această rețetă face 64 de porții cu 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai earl grey de dimensiuni obișnuite, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Condimente Cu Prune Pentru Micul Dejun, Tort De Condimente Cu Prune Pentru Micul Dejun, și Lekvar Plum Butter - umplutură de Prune pentru Hamantaschen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apă clocotită și pungi de ceai într-un castron mediu; acoperiți și abrupți 5 minute. Aruncați pungile de ceai.
Combinați ceaiul și prunele într-o cratiță mare și grea. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până se înmoaie.
Așezați amestecul de prune într-un blender; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de prune, zahărul și coaja de lămâie în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când amestecul este gros, amestecând frecvent. Se amestecă vanilia; rece. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 luni.