Prune proaspete cu tort de mămăligă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prune proaspete cu tort de mămăligă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, mămăligă instant, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară, Tort de mămăligă cu mure și porumb proaspăt, și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți un vas de copt pătrat de 9 inci. Feliați prunele într-un castron.
Se presară cu 1/4 cană de zahăr și se aruncă; pus deoparte. Într-o cratiță mică, la foc mic, încălziți laptele și vanilia.
Adăugați untul, coaja și sarea. Aduceți la foc mic.
Șoptind constant, amestecați încet mămăliga. Gatiti, inca batand, timp de 1 minut.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați mierea, gălbenușurile de ou și 3 linguri de zahăr rămas și bateți până se combină.
Se lasă să se răcească până se încălzește. Într-un castron mare, cu un mixer electric pe mediu, bateți albușurile și zahărul rămas până se formează vârfuri moi. Cu o spatulă, pliați amestecul de albuș de ou în amestecul de mămăligă.
Se toarnă aluatul în vasul pregătit.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 45 de minute.
Se lasă să se răcească 20 de minute. Feliați și acoperiți cu prunele și frișca.