Prune la grătar și Prosciutto-cotlete de porc umplute

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc umplute cu prune la grătar și Prosciutto. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, rozmarin, prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prune la grătar și Prosciutto–cotlete de porc umplute, Cotlet de porc umplut Fontinan și Prosciutto cu pătrate de mămăligă La grătar și struguri prăjiți din California, și Cotlet de porc la grătar cu Chutney de prune.
Instrucțiuni
Înmuiați jumătățile de prune uscate fără sâmburi în apă clocotită 5 minute.
Înfășurați 2 jumătăți de prune în fiecare bucată de prosciutto.
Combinați semințele de fenicul și următoarele 6 ingrediente (prin piper negru proaspăt măcinat) într-un castron mic.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porție din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Chestii 1 prosciutto wrap în fiecare buzunar.
Presărați Cotletele de porc cu amestec de fenicul.
Așezați Cotletele de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați oțetul și melasa; periați peste Cotletele de porc.