Prune fripte cu Sorbet de Mango
Prunele prăjite cu Sorbet de Mango ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, apă, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Prune Fripte Cu Cremă De Mascarpone, Prune la grătar cu zahăr brun cu Sorbet de lămâie, și Sorbetto di mango (șerbet de Mango) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aruncați prunele cu zahăr, vanilie și scorțișoară într - un gratin de 1 1/2 până la 2 litri (rotund de 9 până la 10 inci) sau alt vas de mică adâncime ignifug (Nu sticlă).
Lăsați prunele să stea 5 minute în vas pentru a macera.
Adăugați apă în vas și prăjiți prunele la 6 până la 8 inci de la foc, amestecând ușor o dată sau de două ori, până când fructele se înmoaie, 7 până la 10 minute.
Serviți fructe și suc din tigaie acoperită cu sorbet.
Prunele pot fi fripte cu 2 ore înainte și împărțite între Servirea felurilor de mâncare în timp ce sunt încă calde.