Provocarea Cărții De Bucate De Weekend # 6
com/rețete / irish-weekend-fry-up-152861">Irish Weekend Fry-Up, și Le Tort De Weekend pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Luna aceasta, Sara și Alicat au decis mâncarea de Picnic ca temă pentru weekend Cookbook Challenge. Sincronizare perfectă, deoarece una dintre cele mai recente cărți care intră în colecție este intitulată "Picnic: sărbători în aer liber în peisajul Australian" de Sophie Zalokar.Felul de mâncare pe care îl" gătesc " astăzi este ceva puțin diferit - va fi un fel de mâncare de revizuit când vremea se încălzește. Picnicurile ar trebui să fie evenimente fără stres, iar frumusețea acestui fel de mâncare este că îl faci cu o zi înainte și practic termină "gătitul" în frigider. Cât de ușor este asta?Escabche de păstrăv Ocean ceașcă coacăze ceașcă verjuice40g unt nesărut1 ceapă mică, feliată fin1 frunză de dafin 1/2 bulb mic fenicul, feliat fin1 portocale, tăiate în segmente fără piele1 linguri crenguțe proaspete de mărar1 linguri nuci de pin, ușor prăjite1 linguri ulei de măsline2 x 200g bucăți de păstrăv de oceanfăină simplă pentru praf2 crenguțe
Pentru această rețetă folosesc cozi de păstrăv oceaniceste doar preferința mea-fiind secțiuni de coadă sunt dezosate, deși, dacă preferați, folosiți fileurile tăiate la mijloc, dar asigurați-vă că toate oasele au fost îndepărtate, poate rămâne un set fin de oase în aceste secțiuni.Înmuiați coacăzele în verjuice peste noapte-sau pur și simplu încălziți verjuice și coacăze la foc mic până când coacăzele au absorbit cea mai mare parte a lichidului. Se răcește înainte de utilizare.Topiți jumătate de unt într-o tigaie și sotati ușor ceapa cu frunza de dafin până când ceapa se înmoaie.
Adăugați feniculul și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de coacăze și verjuice, apoi scoateți-l de pe foc și puneți-l într-un bowl.To pregătiți portocala, tăiați mai întâi o felie de sus și de jos.
Așezați portocala pe bancă și cu un cuțit ascuțit tăiat de - a lungul și în jos pe curba portocalei, îndepărtând coaja, miezul și membrana exterioară-continuați să întoarceți portocala până când se termină. Poate fi necesar să-l răsturnați și să îndepărtați orice bucăți de coajă rătăcite care au remained.To segment fără piele portocaliu, puneți - l în mână și se taie de-a lungul membranei segment până când ajunge la miezul-repetați procesul de pe cealaltă parte a segmentului. Primul este cel mai dificil, odată ce ați terminat, va trebui doar să eliberați o parte pentru a scoate segmentul. Membranele vor arăta ca pagini dintr-o carte.
Așezați segmentele într-un castron și apoi stoarceți orice suc care rămâne în membrane colectându-l în castron.
Adăugați segmentele de portocale și sucul în amestecul de ceapă/fenicul înainte de a adăuga mărarul și nucile de pin.
Încălziți untul rămas cu uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă. Pudrați păstrăvul foarte ușor cu făină și așezați-le, mai întâi cu pielea în jos. Întoarceți-l când este ușor rumenit și îndepărtați-l când ambele părți au fost colorate. Dacă sunteți puțin îngrijorat de faptul că peștele nu este suficient de gătit, fiți siguri, sucul de portocale va continua procesul în frigider, chiar dacă va păstra acea roz.
Așezați peștele într-un vas nereactiv și acoperiți cu amestecul de portocale de fenicul. Îndepărtați crenguțele de cimbru proaspăt și presărați, urmate cu o măcinare de sare și piper, după gust.Sigilați și puneți-l la frigider pentru a marina cel puțin o oră, dar de preferință overnight.To serviți: pâine crustă și o salată verde simplă (făcută cu frunze de pătrunjel și rachetă și îmbrăcată cu o vinetă simplă cu ulei de măsline)...și un pahar de bule, desigur!WCC: Weekend Cookbook Challenge