Prosciutto Provolone Panini
Prosciutto Provolone Panini necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 401 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți brânză provolone, pâine, prosciutto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Presto Pesto Panini (cu Prosciutto, Provolone și ardei), Ce am făcut în vacanța de vară (plus Salam , Prosciutto și Provolone Panini), și Friptură De Vită Și Provolone Panini.
Instrucțiuni
Pe patru felii de pâine, stratificați o felie de brânză, o felie de prosciutto și o a doua felie de brânză. Se acoperă cu pâinea rămasă.
Ungeți ambele părți ale sandvișurilor cu ulei; se presară cu salvie. Gatiti intr-un aparat de panini sau gratar interior pana cand painea este prajita si branza este topita.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Bibbiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Bibbiano Chianti Classico Riserva]()
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Acesta oferă Cireșe roșii atractive și fructe de pădure și picant, garrigue și lapsang suchong note de ceai de fum pe nas și cerul gurii. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.