Prosciutto-piept de curcan învelit cu Fontina și salvie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan învelit cu Prosciutto cu Fontinan și salvie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,52 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de brânză fontina, frunze de salvie, prosciutto subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Prosciutto învelit piept de curcan umplute cu Gruyul, Prosciutto și Mahimahi învelit în salvie, și Halibut învelit cu Prosciutto cu sos de unt de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți curcanul și uscați-l.
Așezați jumătatea sânului, cu pielea în jos, între foile de folie de plastic; cu un ciocan plat, bateți ușor până la o grosime uniformă de 3/8 inch. Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic.
Presărați brânzeturile fontina și parmezanul uniform peste pieptul de curcan bătut până la 1 1/2 inci de margini. Împrăștiați salvie uniform peste brânză. Îndoiți capetele înguste ale curcanului peste amestecul de brânză, apoi din 1 parte lungă, rulați ușor curcanul, decojind foaia inferioară de folie de plastic pe măsură ce mergeți, pentru a închide umplutura și a forma un buștean de aproximativ 3 inci lățime și 12 inci lungime.
Periați peste tot cu ulei de usturoi.
Înfășurați felii de prosciutto transversal în jurul curcanului, suprapunându-se pentru a acoperi jurnalul complet, inclusiv capetele. Legați friptura cu sfoară de bumbac la intervale de 2 inci.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă conform instrucțiunilor de mai jos.
Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și după 30 de minute, dacă grătarul durează mai mult decât atât.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți timp de 10 minute. Apoi reglați arzătoarele pentru gătit indirect (încălziți pe părțile laterale ale grătarului, nu în centrul alimentelor) și mențineți-le la înălțime.
Puneți o tavă de picurare pe focgrate între cărbuni sau arzătoare. Setați grătarul la loc. Puneți friptura în centrul grătarului, nu la foc mare. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune.
Gatiti friptura pana cand un termometru introdus in centrul carnii ajunge la 160, 20 pana la 25 de minute.
Transferați friptura într-un platou și, menținându-l cald, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți.
Tăiați friptura transversal în felii groase de 1/2 inch pentru a servi.
Se adaugă sare după gust.
Ulei de usturoi. Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, amestecați 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de usturoi tocat și 1/4 linguriță de piper măcinat grosier.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până când usturoiul este parfumat, 45 până la 60 de secunde.