Profiteroli cu Ricotta Mascarpone

Profiteroli cu Ricotta Mascarpone
Profiteroles cu Ricotta Mascarpone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 851 calorii, 18g de proteine, și 68G de grăsime per portie. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți frișcă, răspândire de ciocolată-alune, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă cu brânză Ricottan și Mascarpone, Tort Cu Brânză Mascarpone Și Ricotta, și Fusilli Cu Dovlecel Crud, Mascarpone Și Ricotta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aliniați o foaie mare de copt grea cu o hârtie silpat sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Combinați apa, untul, 1 1/2 lingurițe de zahăr și sarea într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se adaugă făina și se amestecă la foc mediu timp de 1 minut. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Crăpați 2 ouă într-o ceașcă de măsurare. Folosiți o lingură de lemn pentru a bate ouăle în aluat, câte 1 pe rând. Lingurați 10 sau 12 (1 1/2-inch) movile de aluat pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la 2 centimetri distanță. Bateți oul rămas într-un bol mic pentru a amesteca. Periați ușor oul peste movilele de aluat (nu picurați oul pe foaia de copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Coaceți produsele de patiserie până se rumenesc, aproximativ 50 de minute. Lăsați produsele de patiserie să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Amestecați mascarpona, ricotta, vanilia și restul de 3 linguri de zahăr într-un bol mediu. La frigider până la rece. Folosind un cuțit zimțat, tăiați blaturile de pe patiserie și dați deoparte. Puneți amestecul de mascarpone în produse de patiserie și acoperiți cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Combinați răspândirea de ciocolată-alune și smântână într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se încălzește la cuptorul cu microunde aproximativ 30 de secunde până se încălzește. Se amestecă amestecul. Lingurați sosul de ciocolată-alune deasupra produselor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
10
Se presară cu alunele și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista