Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Profiterole de Gelato de alune cu sos cald Kahlua. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, unt, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 38%. Încercați Profiterole Gelato de alune cu sos cald Kahlua, Profiterole false cu sos cald de Caramel, și Gelato de alune cu sos bogat de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se macină fin alunele în procesor. Aduceți jumătate și jumătate la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Alune
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți zahărul și gălbenușurile de ou într-un castron mare pentru a amesteca. Treceți treptat jumătate și jumătate fierbinte în amestec de zahăr; reveniți la cratiță. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute (nu lăsați amestecul să fiarbă). Se strecoară într-un castron mare. Se amestecă alunele și extractul de vanilie. Refrigerați crema până la rece, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Jumătate și Jumătate
Gălbenuș De Ou
Alune
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Transferați crema la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
4
Transferați crema în recipient; acoperiți și congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
1
Aduceți jumătate și jumătate, zahărul și untul la foc mic într-o cratiță medie grea, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează. Se amestecă Kahl Corkulata și vanilia. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet, se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Kahlua
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți laptele, untul și sarea la fiert într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Se ia de pe foc. Se amestecă făina. Gatiti la foc mediu până când amestecul este neted, se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și formează bilă, amestecând constant energic, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc. Folosind mixerul electric, amestecați aluatul la viteză mică până când aluatul se răcește ușor, dar este încă foarte cald. Bateți ouăle 1 la un moment dat la viteză medie, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament. Aruncați bucăți de aluat de mărimea nucului pe foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți până se umflă și începe să se rumenească, aproximativ 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 buc.f; continuați să coaceți până când pufurile sunt maronii și foarte crocante, aproximativ 10 minute. Se răcește pe foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați 36 de pufuri de cremă pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
7
Așezați lingura de gelato în fiecare puf de cremă. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și înghețați.) Împărțiți profiterolele între plăci.