Profiterole cu înghețată de cafea
Profiterolele cu înghețată de cafea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 915 calorii, 13g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, coniac, înghețată de cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Profiterole cu înghețată de cafea, Profiterole cu frisca de cafea, și Profiterole Cu Înghețată De Cafea Și Sos De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răciți o tigaie mică de metal în congelator. Formați 18 bile de înghețată cu lingură și congelați în tigaie răcită cel puțin 1 oră (acest lucru va face servirea mai rapidă).
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți o foaie mare de copt.
Aduceți untul, apa și sarea la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând până când untul se topește. Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați făină dintr-o dată și gătiți, bătând cu o lingură de lemn, până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei și formează o bilă, aproximativ 30 de secunde.
Transferați amestecul într-un castron și răciți ușor, 2 până la 3 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine cu un mixer electric după fiecare adăugare.
Transferați amestecul cald în punga de patiserie și pipați 18 movile (aproximativ 1 1/4 inci lățime și 1 inch înălțime) la 1 inch distanță pe foaia de copt.
Coaceți până se umflă și se rumenesc, 20 până la 25 de minute în total. Înțepați fiecare profiterol o dată cu o frigăruie, apoi reveniți la cuptor pentru a se usca, sprijinind ușa cuptorului ușor întredeschisă, 3 minute. Se răcește pe foaie pe un raft.
Încălziți zahărul într-o cratiță grea de 2 litri la foc mediu, amestecând cu o furculiță pentru a încălzi zahărul uniform, până când începe să se topească, apoi opriți amestecarea și gătiți, învârtind tigaia ocazional, astfel încât zahărul să se topească uniform, până când devine chihlimbar închis.
Se ia de pe foc, apoi se adaugă smântână și un vârf de sare (amestecul va bule și se va aburi). Reveniți la foc și gătiți, amestecând, până când caramelul s-a dizolvat.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, amestecând până se topește, apoi se amestecă în vanilie și coniac (dacă se folosește). Păstrați cald, acoperit.
Înjumătățiți profiterolele orizontal, apoi umpleți fiecare cu o minge de înghețată. Puneți 3 profiterole pe fiecare farfurie și stropiți generos cu sos cald de ciocolată.
* Bilele de înghețată pot fi înghețate până la 1 zi (acoperiți cu folie de plastic după 1 oră).* Profiterolele pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Recrisp pe o foaie de copt într-un cuptor 375 F 5 minute. Se răcește înainte de umplere.