Profiterole cu înghețată de cafea

Profiterole cu înghețată de cafea
Profiterolele cu înghețată de cafea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 915 calorii, 13g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, coniac, înghețată de cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Profiterole cu înghețată de cafea, Profiterole cu frisca de cafea, și Profiterole Cu Înghețată De Cafea Și Sos De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răciți o tigaie mică de metal în congelator. Formați 18 bile de înghețată cu lingură și congelați în tigaie răcită cel puțin 1 oră (acest lucru va face servirea mai rapidă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Aduceți untul, apa și sarea la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând până când untul se topește. Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați făină dintr-o dată și gătiți, bătând cu o lingură de lemn, până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei și formează o bilă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Transferați amestecul într-un castron și răciți ușor, 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine cu un mixer electric după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Transferați amestecul cald în punga de patiserie și pipați 18 movile (aproximativ 1 1/4 inci lățime și 1 inch înălțime) la 1 inch distanță pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Coaceți până se umflă și se rumenesc, 20 până la 25 de minute în total. Înțepați fiecare profiterol o dată cu o frigăruie, apoi reveniți la cuptor pentru a se usca, sprijinind ușa cuptorului ușor întredeschisă, 3 minute. Se răcește pe foaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
1
Încălziți zahărul într-o cratiță grea de 2 litri la foc mediu, amestecând cu o furculiță pentru a încălzi zahărul uniform, până când începe să se topească, apoi opriți amestecarea și gătiți, învârtind tigaia ocazional, astfel încât zahărul să se topească uniform, până când devine chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc, apoi se adaugă smântână și un vârf de sare (amestecul va bule și se va aburi). Reveniți la foc și gătiți, amestecând, până când caramelul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
SareSare
3
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, amestecând până se topește, apoi se amestecă în vanilie și coniac (dacă se folosește). Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Înjumătățiți profiterolele orizontal, apoi umpleți fiecare cu o minge de înghețată. Puneți 3 profiterole pe fiecare farfurie și stropiți generos cu sos cald de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
înghețatăînghețată
1
* Bilele de înghețată pot fi înghețate până la 1 zi (acoperiți cu folie de plastic după 1 oră).* Profiterolele pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Recrisp pe o foaie de copt într-un cuptor 375 F 5 minute. Se răcește înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista