Produse De Patiserie Pufoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați produse de patiserie pufoase. Această rețetă face 45 de porții cu 47 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de budincă instant cu aromă de vanilie jell-o, topping cu biciuire rece, ciocolată semi-dulce a brutarului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Produse De Patiserie Cu Puf De Brânză, Produse De Patiserie Cu Puf Fructat, și Produse De Patiserie Picante Cu Puf De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată; rotiți în pătrat de 10 inci.
Se taie în 9 cercuri cu 3-inch cookie cutter.
Așezați, la 2 centimetri distanță, pe foaia de copt.
Scoateți la rafturi de sârmă; se răcește complet.
Între timp, bateți amestecul de budincă și laptele într-un bol mediu cu biciul 2 min. Se amestecă în bici rece. La frigider 15 min.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet. Împărțiți rundele de patiserie; umpleți cu amestec de budincă.