Produse de patiserie cu smochine și Gruy
Fig-și-Gruy produse de patiserie ar putea fi doar produsele de patiserie hor d ' oeuvre pe care le căutați. Această rețetă servește 56. O porție conține 71 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână conserve de smochine, brânză gruyincrucrore, foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Crostini De Smochine La Cuptor, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Migdale Fig Quickbread.
Instrucțiuni
Rulați 1 foaie de foietaj într-un dreptunghi de 14 x 10 inci.
Se presară cu 1 cană de brânză Gruyre.
Rulați ambele capete înguste ale foii de foietaj pentru a se întâlni în centrul dreptunghiului.
Repetați procedura cu foaia de foietaj rămasă și brânza Gruyre.
Tăiați fiecare rolă în felii de 1/4 inch.
Așezați felii pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament; periați cu conserve topite.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până devin aurii.
Notă: puteți face aceste produse de patiserie înainte și puteți îngheța rulourile netăiate și necoapte. Înfășurați rulourile în folie de plastic rezistentă și congelați. Pentru a servi, lăsați rulourile să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de feliere.
Periați cu conserve și coaceți conform instrucțiunilor.