Reteta brioșe plăcintă cu mere este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, făină, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, și Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o cutie de brioșă de 12 căni sau o linie cu căni de brioșă de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 1/4 căni de făină, bicarbonat de sodiu și sare. Într-un castron separat mai mic, amestecați oul, laptele de unt, 1/2 cană unt topit, vanilie și 1 1/2 căni de zahăr brun până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Lapte Bătut
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă în amestecul de făină și se presară mărul tăiat cubulețe și în castron. Se amestecă doar până când totul este amestecat. Lingurați în forma de brioșă pregătită, umplând cupele în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Bol
4
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr brun, 1/3 cană de făină și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Stropiți în 2 linguri de unt topit în timp ce aruncați cu o furculiță până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Presărați acest lucru peste vârfurile brioșelor.
7
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când vârfurile brioșelor revin când sunt presate ușor.