Dacă 57 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., produse de patiserie salata de fructe de mare ar putea fi un super lactate gratuit rețetă pentru a încerca. O porție conține 197 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, maioneză mayo adevărată, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Swap surpriză-salată de vinaigretă cu muștar de miere cu produse de patiserie cu brânză de capră, Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), și Salată De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați carnea de crab, legumele, maiaua și muștarul. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Crabmeat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3
Desfaceți foile de patiserie pe foile de copt; periați cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Se presară cu semințe de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
5
Tăiați fiecare foaie în dreptunghiuri de 18 (3x1-1/2 inch). Nu separați dreptunghiurile.
6
Coaceți 25 min.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați patiseria pe rafturi de sârmă; se răcește complet. Separați patiseria în dreptunghiuri. Împărțiți fiecare dreptunghi orizontal în jumătate. Lingura 1 Lingura. amestec de carne de crab pe jumătatea inferioară a fiecărui dreptunghi divizat; acoperiți cu partea superioară a dreptunghiului.