Produsele de patiserie cu puf de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de crustă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 365 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 61 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, zahăr de cofetari, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Încercați Produse de patiserie cu puf de migdale roșii, albe și albastre, Produse De Patiserie Cu Brânză, și Produse De Patiserie Cu Puf Fructat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Desfaceți foile de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
2
Tăiați fiecare foaie în nouă 3-in. pătrate.
3
Loc 1 în. separat pe foi de copt unse; pus deoparte. Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou și apa; periați peste pătratele de patiserie. Într-un alt castron, bateți albușul de ou; adăugați migdale și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Migdale
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Se întinde pe fiecare pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se coace la 375 de minute pentru 20-25 de minute sau până se umflă bine și se rumenesc. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Împărțiți produsele de patiserie pe jumătate orizontal. Umpleți cu frișcă; înlocuiți blaturile.