Printesa Tort
Nevoie de un desert vegetarian? Tort printesa ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Pentru $ 3.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 944 calorii. Această rețetă servește 14. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Un amestec de ouă, apă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Printesa Tort, Printesa Tort, și Tort Castel Printesa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou până când sunt galben pal și dublați în volum. Într-un alt castron, bateți albușurile de ou până se spumează, adăugând treptat zahărul până când spuma devine rigidă. Îndoiți jumătate din albusurile bătute în gălbenușuri. Îndoiți bine albusurile rămase, până la o culoare uniformă. În 4 loturi, pliați făina cernută și praful de copt, apoi untul.
Turnați imediat aluatul în două tigăi de tort unse de 10 inci și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de aproximativ 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată. Lăsați prăjiturile să se răcească pe un suport. După ce s-au răcit, rulați vârful unui cuțit în jurul marginii prăjiturilor pentru a le slăbi din tigăi și a le îndepărta. Folosind un cuțit lung zimțat, feliați ambele prăjituri în discuri groase de 1/2 inci. Vor fi necesare doar 3, rezervați restul pentru utilizare ulterioară.
Așezați o tigaie cu formă de arc de 10 inci fără fund pe o placă de tort de 12 inci.
Așezați 1 strat de cozonac pe fund și periați generos cu siropul.
Întindeți gemul uniform peste sirop și așezați un al doilea strat de cozonac deasupra gemului.
Ungeți cu sirop și întindeți crema pregătită pe acest strat. Se acoperă cu un al treilea strat de cozonac și, din nou, se unge cu siropul. Folosind mâinile, apăsați ușor pe tort pentru a vă asigura că tortul este la nivel. La frigider timp de 1 oră.
Scoateți mucegaiul cu formă de arc din tort și înghețați Generos părțile laterale cu frisca rezervată.
Turnați frisca rămasă direct pe centrul vârfului tortului și folosind o spatulă, faceți o movilă, lucrând din centru spre exterior. Înălțimea frisca ar trebui să fie de aproximativ 1 1/2-inch în centru și aproximativ 1/2-inch pe margini.
Pulverizați din nou o suprafață de lucru cu zahărul cofetarilor și rotiți marțipanul verde deschis într-un cerc gros de 1/10 inci, folosind cât mai mult zahăr cofetarilor, după cum este necesar în timpul rulării, pentru a împiedica marțipanul să se lipească de suprafața de lucru. Când ați terminat de rulat, marțipanul ar trebui să fie suficient de întins pentru a acoperi întregul tort și părțile laterale.
Rolați marțipanul pe știftul de rulare și așezați-l ușor deasupra tortului, netezind cupola și apăsând ușor pe marginile inferioare ale tortului pentru a forma o cupolă perfectă. Decorați cu marțipan rămas, făcând o margine împletită pe marginea tortului sau pur și simplu praf întregul tort cu zahărul cofetarilor.
Aduceți laptele și fasolea de vanilie la foc mic într-o cratiță medie.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute pentru a se infuza.
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Bateți ouăle, amidonul de porumb, zahărul și sarea într-un bol până se omogenizează.
Adăugați jumătate din lapte în vasul care conține ouăle, amestecând constant, apoi întoarceți amestecul în cratița care conține laptele rămas, amestecând la foc moderat. Continuați să bateți până când amestecul este îngroșat și începe să fiarbă. Lăsați umplutura de cremă să se fierbe, amestecând încă 2 minute.
Transferați într-un alt bol, acoperiți și lăsați să se răcească complet.
Bateti smantana cu zaharul pana cand este ferma si isi pastreaza forma, avand grija sa nu bici peste. Îndoiți o cincime din cremă în crema de patiserie răcită și dați-o la frigider, acoperită, până la răcire (aproximativ 1 oră). Rezervați frisca rămasă la frigider, acoperită.
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță medie, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească.
Colorați o bucată de marțipan de dimensiuni de nuc cu colorantul alimentar verde până când marțipanul este verde intens. Rezervă. Folosind o sită sau o strecurătoare cu plasă fină, praf o suprafață de lucru scrupulos curată cu zahăr de cofetari. Scoateți o bucată de marțipan verde de mărimea unui mazăre și frământați-o cu marțipanul rămas până când are o culoare uniformă.
Adăugați bucăți suplimentare din marțipanul verde până când atinge o culoare verde deschis (ar trebui să fie culoarea unui măr Granny Smith). Aruncați restul de marțipan verde intens.