Printesa Tort

Printesa Tort
Nevoie de un desert vegetarian? Tort printesa ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Pentru $ 3.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 944 calorii. Această rețetă servește 14. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Un amestec de ouă, apă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Printesa Tort, Printesa Tort, și Tort Castel Printesa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou până când sunt galben pal și dublați în volum. Într-un alt castron, bateți albușurile de ou până se spumează, adăugând treptat zahărul până când spuma devine rigidă. Îndoiți jumătate din albusurile bătute în gălbenușuri. Îndoiți bine albusurile rămase, până la o culoare uniformă. În 4 loturi, pliați făina cernută și praful de copt, apoi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați imediat aluatul în două tigăi de tort unse de 10 inci și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de aproximativ 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată. Lăsați prăjiturile să se răcească pe un suport. După ce s-au răcit, rulați vârful unui cuțit în jurul marginii prăjiturilor pentru a le slăbi din tigăi și a le îndepărta. Folosind un cuțit lung zimțat, feliați ambele prăjituri în discuri groase de 1/2 inci. Vor fi necesare doar 3, rezervați restul pentru utilizare ulterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați o tigaie cu formă de arc de 10 inci fără fund pe o placă de tort de 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Așezați 1 strat de cozonac pe fund și periați generos cu siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Întindeți gemul uniform peste sirop și așezați un al doilea strat de cozonac deasupra gemului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
GemGem
6
Ungeți cu sirop și întindeți crema pregătită pe acest strat. Se acoperă cu un al treilea strat de cozonac și, din nou, se unge cu siropul. Folosind mâinile, apăsați ușor pe tort pentru a vă asigura că tortul este la nivel. La frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
7
Scoateți mucegaiul cu formă de arc din tort și înghețați Generos părțile laterale cu frisca rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
8
Turnați frisca rămasă direct pe centrul vârfului tortului și folosind o spatulă, faceți o movilă, lucrând din centru spre exterior. Înălțimea frisca ar trebui să fie de aproximativ 1 1/2-inch în centru și aproximativ 1/2-inch pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Pulverizați din nou o suprafață de lucru cu zahărul cofetarilor și rotiți marțipanul verde deschis într-un cerc gros de 1/10 inci, folosind cât mai mult zahăr cofetarilor, după cum este necesar în timpul rulării, pentru a împiedica marțipanul să se lipească de suprafața de lucru. Când ați terminat de rulat, marțipanul ar trebui să fie suficient de întins pentru a acoperi întregul tort și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MarțipanMarțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Rolați marțipanul pe știftul de rulare și așezați-l ușor deasupra tortului, netezind cupola și apăsând ușor pe marginile inferioare ale tortului pentru a forma o cupolă perfectă. Decorați cu marțipan rămas, făcând o margine împletită pe marginea tortului sau pur și simplu praf întregul tort cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MarțipanMarțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
11
Aduceți laptele și fasolea de vanilie la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute pentru a se infuza.
13
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
14
Bateți ouăle, amidonul de porumb, zahărul și sarea într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați jumătate din lapte în vasul care conține ouăle, amestecând constant, apoi întoarceți amestecul în cratița care conține laptele rămas, amestecând la foc moderat. Continuați să bateți până când amestecul este îngroșat și începe să fiarbă. Lăsați umplutura de cremă să se fierbe, amestecând încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Transferați într-un alt bol, acoperiți și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Bateti smantana cu zaharul pana cand este ferma si isi pastreaza forma, avand grija sa nu bici peste. Îndoiți o cincime din cremă în crema de patiserie răcită și dați-o la frigider, acoperită, până la răcire (aproximativ 1 oră). Rezervați frisca rămasă la frigider, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
18
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță medie, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
19
Colorați o bucată de marțipan de dimensiuni de nuc cu colorantul alimentar verde până când marțipanul este verde intens. Rezervă. Folosind o sită sau o strecurătoare cu plasă fină, praf o suprafață de lucru scrupulos curată cu zahăr de cofetari. Scoateți o bucată de marțipan verde de mărimea unui mazăre și frământați-o cu marțipanul rămas până când are o culoare uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Stropi VioletStropi Violet
MarțipanMarțipan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
CernereCernere
20
Adăugați bucăți suplimentare din marțipanul verde până când atinge o culoare verde deschis (ar trebui să fie culoarea unui măr Granny Smith). Aruncați restul de marțipan verde intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se AmestecăÎn Castron Mare Se Amestecă
MarțipanMarțipan
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista