Printesa Tort

Printesa Tort
Nevoie de un desert vegetarian? Tort printesa ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Pentru $ 3.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 944 calorii. Această rețetă servește 14. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Un amestec de ouă, apă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Printesa Tort, Printesa Tort, și Tort Castel Printesa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou până când sunt galben pal și dublați în volum. Într-un alt castron, bateți albușurile de ou până se spumează, adăugând treptat zahărul până când spuma devine rigidă. Îndoiți jumătate din albusurile bătute în gălbenușuri. Îndoiți bine albusurile rămase, până la o culoare uniformă. În 4 loturi, pliați făina cernută și praful de copt, apoi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Turnați imediat aluatul în două tigăi de tort unse de 10 inci și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de aproximativ 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată. Lăsați prăjiturile să se răcească pe un suport. După ce s-au răcit, rulați vârful unui cuțit în jurul marginii prăjiturilor pentru a le slăbi din tigăi și a le îndepărta. Folosind un cuțit lung zimțat, feliați ambele prăjituri în discuri groase de 1/2 inci. Vor fi necesare doar 3, rezervați restul pentru utilizare ulterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați o tigaie cu formă de arc de 10 inci fără fund pe o placă de tort de 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Așezați 1 strat de cozonac pe fund și periați generos cu siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5
Întindeți gemul uniform peste sirop și așezați un al doilea strat de cozonac deasupra gemului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
GemGem
6
Ungeți cu sirop și întindeți crema pregătită pe acest strat. Se acoperă cu un al treilea strat de cozonac și, din nou, se unge cu siropul. Folosind mâinile, apăsați ușor pe tort pentru a vă asigura că tortul este la nivel. La frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
7
Scoateți mucegaiul cu formă de arc din tort și înghețați Generos părțile laterale cu frisca rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
8
Turnați frisca rămasă direct pe centrul vârfului tortului și folosind o spatulă, faceți o movilă, lucrând din centru spre exterior. Înălțimea frisca ar trebui să fie de aproximativ 1 1/2-inch în centru și aproximativ 1/2-inch pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Pulverizați din nou o suprafață de lucru cu zahărul cofetarilor și rotiți marțipanul verde deschis într-un cerc gros de 1/10 inci, folosind cât mai mult zahăr cofetarilor, după cum este necesar în timpul rulării, pentru a împiedica marțipanul să se lipească de suprafața de lucru. Când ați terminat de rulat, marțipanul ar trebui să fie suficient de întins pentru a acoperi întregul tort și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
MarțipanMarțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Rolați marțipanul pe știftul de rulare și așezați-l ușor deasupra tortului, netezind cupola și apăsând ușor pe marginile inferioare ale tortului pentru a forma o cupolă perfectă. Decorați cu marțipan rămas, făcând o margine împletită pe marginea tortului sau pur și simplu praf întregul tort cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
MarțipanMarțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
11
Aduceți laptele și fasolea de vanilie la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute pentru a se infuza.
13
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
14
Bateți ouăle, amidonul de porumb, zahărul și sarea într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Adăugați jumătate din lapte în vasul care conține ouăle, amestecând constant, apoi întoarceți amestecul în cratița care conține laptele rămas, amestecând la foc moderat. Continuați să bateți până când amestecul este îngroșat și începe să fiarbă. Lăsați umplutura de cremă să se fierbe, amestecând încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Transferați într-un alt bol, acoperiți și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Bateti smantana cu zaharul pana cand este ferma si isi pastreaza forma, avand grija sa nu bici peste. Îndoiți o cincime din cremă în crema de patiserie răcită și dați-o la frigider, acoperită, până la răcire (aproximativ 1 oră). Rezervați frisca rămasă la frigider, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
18
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță medie, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
19
Colorați o bucată de marțipan de dimensiuni de nuc cu colorantul alimentar verde până când marțipanul este verde intens. Rezervă. Folosind o sită sau o strecurătoare cu plasă fină, praf o suprafață de lucru scrupulos curată cu zahăr de cofetari. Scoateți o bucată de marțipan verde de mărimea unui mazăre și frământați-o cu marțipanul rămas până când are o culoare uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Stropi VioletStropi Violet
MarțipanMarțipan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
CernereCernere
20
Adăugați bucăți suplimentare din marțipanul verde până când atinge o culoare verde deschis (ar trebui să fie culoarea unui măr Granny Smith). Aruncați restul de marțipan verde intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se AmestecăÎn Castron Mare Se Amestecă
MarțipanMarțipan
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista