Prepeliță la grătar cu mămăligă albă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prepelițele la grătar cu Polentan Alb. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. O porție conține 343 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de lapte, pătrunjel, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Prepeliță Texas La Grătar, Prepeliță Asiatică La Grătar, și Prepeliță La Grătar Cu Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele și jumătate și jumătate la foc mic la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea. Adăugați treptat 1/4 cană de făină de porumb, amestecând cu un tel. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 5 minute sau până când mămăliga este groasă și cremoasă, amestecând ocazional. Se amestecă untul, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și 1/8 linguriță nucșoară. Păstrați cald.
Așezați prepelița, cu pieptul în jos, pe o suprafață de tăiere.
Tăiați prepelița în jumătate pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale, tăind, dar nu prin cealaltă parte.
Presărați prepelița cu restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru și pătrunjel tocat.
Așezați prepelița pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Aruncați pielea.
Serviți prepelița cu mămăligă și pene de lămâie.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.