Prepeliță cu anghinare: Quaglie coi Carciofi
Prepeliță cu anghinare: Quaglie coi Carciofi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 674 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți ulei de măsline, prepelițe, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Quaglie con Pancetta (prepeliță cu Pancetta), Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute), și Carciofi Ripieni: Anghinare Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinați prepelița în marinată timp de 1 până la 2 ore.
Condimentați fiecare prepeliță în interior și în exterior cu sare și piper și înfășurați fiecare într-o felie de prosciutto, fixând cu scobitori. Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Adăugați prepelițele, câteva pe rând și rumeniți la foc mare, adăugând o parte din vin cu fiecare lot de prepelițe. Când ultimul lot este rumenit, întoarceți totul în tigaie și adăugați anghinarea și usturoiul.
Adăugați mai mult vin dacă este necesar pentru a menține umezeala în tigaie și gătiți, acoperit până când prepelițele și anghinarea sunt fragede.
Într-un castron suficient de mare pentru a ține atât marinada, cât și prepelița, amestecați toate ingredientele împreună.