Prepeliță cu anghinare: Quaglie coi Carciofi

Prepeliță cu anghinare: Quaglie coi Carciofi
Prepeliță cu anghinare: Quaglie coi Carciofi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 674 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți ulei de măsline, prepelițe, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Quaglie con Pancetta (prepeliță cu Pancetta), Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute), și Carciofi Ripieni: Anghinare Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinați prepelița în marinată timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
PrepelițăPrepeliță
2
Condimentați fiecare prepeliță în interior și în exterior cu sare și piper și înfășurați fiecare într-o felie de prosciutto, fixând cu scobitori. Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
ProsciuttoProsciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
PrepelițăPrepeliță
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați prepelițele, câteva pe rând și rumeniți la foc mare, adăugând o parte din vin cu fiecare lot de prepelițe. Când ultimul lot este rumenit, întoarceți totul în tigaie și adăugați anghinarea și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați mai mult vin dacă este necesar pentru a menține umezeala în tigaie și gătiți, acoperit până când prepelițele și anghinarea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Într-un castron suficient de mare pentru a ține atât marinada, cât și prepelița, amestecați toate ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista