Praz în sos de muștar
Prazul rețetă în sos de muștar se poate face în aproximativ 35 de minute. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 184 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, praz, ceapă verde și cățel de usturoi. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Cu Praz În Sos De Muștar, Boudin Blanc cu praz și sos de muștar, și Cotlet de porc cu praz în sos de muștar.
Instrucțiuni
Tăiați prazul în 1-1 / 2-in. felii, apoi julienne. Într-o tigaie mare, sotati prazul, ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie.
Între timp, într-o cratiță mică grea, bateți gălbenușurile de ou, apa și sucul de lămâie. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul incepe sa se ingroase, buleaza in jurul marginilor si ajunge la 160 de grade, aproximativ 20 de minute.
Adăugați unt, câte 1 lingură pe rând, amestecând după fiecare adăugare până se topește.
Se ia de pe foc; se amestecă muștarul și piperul.
Transferați amestecul de praz într-un castron de servire; se acoperă cu sos de muștar.