Praz în sos de muștar

Praz în sos de muștar
Prazul rețetă în sos de muștar se poate face în aproximativ 35 de minute. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 184 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, praz, ceapă verde și cățel de usturoi. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet De Porc Cu Praz În Sos De Muștar, Boudin Blanc cu praz și sos de muștar, și Cotlet de porc cu praz în sos de muștar.

Instrucțiuni

1
Tăiați prazul în 1-1 / 2-in. felii, apoi julienne. Într-o tigaie mare, sotati prazul, ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, într-o cratiță mică grea, bateți gălbenușurile de ou, apa și sucul de lămâie. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul incepe sa se ingroase, buleaza in jurul marginilor si ajunge la 160 de grade, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați unt, câte 1 lingură pe rând, amestecând după fiecare adăugare până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se ia de pe foc; se amestecă muștarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Transferați amestecul de praz într-un castron de servire; se acoperă cu sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista