Pranz sac: linte Beluga și Broccoli rabe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați prânzul Sack: linte Beluga și Broccoli rabe. Această rețetă face 6 porții cu 353 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, linte beluga, chile de arcrbol și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de Broccoli miere-muștar cu linte Beluga, Linte fierte cu roșii cu Broccoli rabe, și Prânz cu sac: un B-L-T pentru iarnă.
Instrucțiuni
Clătiți lintea și alegeți-le pentru a îndepărta orice pietre mici.
Încălziți o cratiță medie la foc mediu timp de 2 minute. Rotiți în 2 linguri de ulei de măsline și așteptați un minut.
Adăugați ceapa, cimbru, chile, 1 linguriță de sare și un vârf de piper. Gatiti ceapa, amestecand des, pana devine moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați lintea și 1 linguriță de sare. Gatiti aproximativ 2 minute, amestecand pentru a acoperi lintea in ulei si legume. Reduceți focul la minim și adăugați vinul. Adăugați rapid 6 căni de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul și fierbeți 25-30 de minute, până când lintea este fragedă.
Se strecoară lintea peste un castron. Aruncați-le cu restul de 6 linguri de ulei de măsline, crenguțele de busuioc, 1/2 linguriță de sare și 1/3 cană din lichidul de gătit. (
Adăugați mai mult lichid dacă lintea pare uscată.) Gust pentru condimente.
Saut Rapini cu usturoi și Chile
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă puternic sărată.
Blanch rapini câteva minute în apă fierbinte rapid, până când doar licitație și al dente.
Scurgere. Se răcește pe un platou sau o foaie de copt.
Încălziți o tigaie mare de saut la foc mare timp de 2 minute.
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline și se adaugă usturoiul, șalota, cimbru și chile. Gatiti cateva minute, pana cand urechile sunt translucide.
Adăugați rapini și 1 linguriță de sare. Se amestecă bine, acoperind rapini cu celelalte ingrediente și scăldându-l în ulei.
Stropiți restul de 1/4 cană de ulei peste rapini și saut 2 minute, aruncând des.
Presărați o altă linguriță de sare și un vârf de piper negru peste rapini, aruncați și gustați pentru condimentare.