Pranz sac: linte Beluga și Broccoli rabe

Pranz sac: linte Beluga și Broccoli rabe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați prânzul Sack: linte Beluga și Broccoli rabe. Această rețetă face 6 porții cu 353 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, linte beluga, chile de arcrbol și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de Broccoli miere-muștar cu linte Beluga, Linte fierte cu roșii cu Broccoli rabe, și Prânz cu sac: un B-L-T pentru iarnă.

Instrucțiuni

1
Clătiți lintea și alegeți-le pentru a îndepărta orice pietre mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
2
Încălziți o cratiță medie la foc mediu timp de 2 minute. Rotiți în 2 linguri de ulei de măsline și așteptați un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați ceapa, cimbru, chile, 1 linguriță de sare și un vârf de piper. Gatiti ceapa, amestecand des, pana devine moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați lintea și 1 linguriță de sare. Gatiti aproximativ 2 minute, amestecand pentru a acoperi lintea in ulei si legume. Reduceți focul la minim și adăugați vinul. Adăugați rapid 6 căni de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul și fierbeți 25-30 de minute, până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
LinteLinte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se strecoară lintea peste un castron. Aruncați-le cu restul de 6 linguri de ulei de măsline, crenguțele de busuioc, 1/2 linguriță de sare și 1/3 cană din lichidul de gătit. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
LinteLinte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați mai mult lichid dacă lintea pare uscată.) Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
7
Saut Rapini cu usturoi și Chile
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
8
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă puternic sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Blanch rapini câteva minute în apă fierbinte rapid, până când doar licitație și al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
10
Scurgere. Se răcește pe un platou sau o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Încălziți o tigaie mare de saut la foc mare timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline și se adaugă usturoiul, șalota, cimbru și chile. Gatiti cateva minute, pana cand urechile sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
13
Adăugați rapini și 1 linguriță de sare. Se amestecă bine, acoperind rapini cu celelalte ingrediente și scăldându-l în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
14
Stropiți restul de 1/4 cană de ulei peste rapini și saut 2 minute, aruncând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
15
Presărați o altă linguriță de sare și un vârf de piper negru peste rapini, aruncați și gustați pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Revista