Praline Pecan Pâine Prăjită Franceză
Reteta Praline Pecan pâine prăjită franceză ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 8 ore și 50 de minute. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 447 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, zahăr brun, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Praline-Pâine Prăjită Franceză, pecan praline pâine prăjită franceză caserola, și Pâine Prăjită Franceză Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Bateți ouăle, jumătate și jumătate, 1 lingură de zahăr brun și extract de vanilie într-un castron până când amestecul este neted și zahărul brun s-a dizolvat.
Se toarnă 1 cană de amestec de ouă în vasul de copt pregătit. Aranjați felii de pâine franceză în vasul de copt și turnați uniform amestecul de ouă rămas peste pâine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; se amestecă 3/4 cană zahăr brun și sirop de arțar în unt, amestecând până se omogenizează. Aduceți siropul la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 minut, amestecând continuu. Se amestecă pecanele în sirop. Lingurați siropul de pralină pecan uniform peste caserola de pâine prăjită franceză.
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit până se fixează și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.