Prajituri in forma de peste

Prajituri in forma de peste
Reteta Torturi in forma de peste se poate face in aproximativ 1 ora si 30 de minute. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 346 de calorii, 4 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați nucă de cocos, lămâie, amestec de prăjituri cu lămâie și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ prăjituri în formă de inimă (căsuță), aperitiv în formă de pește de casă și prăjituri de pește și bile de pește ale lui Naomi Duguid.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj, înlocuind 1/2 cană de apă cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și AlbastruColorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și Albastru
9 Felii De Lamaie Proaspata9 Felii De Lamaie Proaspata
2
Adăugați 1 linguriță de coajă de lămâie și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurite Coaja De Lamaie Rasa, Impartita2 Lingurite Coaja De Lamaie Rasa, Impartita
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
3
Turnați aluatul în două unse și înfăinate de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 350° timp de 28-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pregătiți budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj; adăugați coaja de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
6
Tăiați prăjiturile în pești mari și mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Tăiați fiecare pește în jumătate pe orizontală; întindeți budinca pe straturile inferioare și înlocuiți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Puneți peștele pe un platou mare sau pe o masă acoperită (aproximativ 16 inchi x 22 inchi)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Combinați toppingul bătut și zahărul de cofetă; pune 1 lingura deoparte. Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța deasupra și părțile laterale ale fiecărui pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Pe fiecare pește mare, puneți trei picături separate de colorant alimentar roșu pe treimea de sus, trei picături de galben pe treimea din mijloc și trei picături de verde pe treimea de jos. Pornind de la marginea superioară a peștelui, folosiți vârful unei linguri pentru a forma solzi și pentru a amesteca culorile în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
11
Pentru ochi, formați un 1-in. oval pe fiecare pește mare cu glazură rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
12
Pune o boabe de jeleu în centrul ovalului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
13
Pentru peștii mici, amestecați o culoare de colorant alimentar cu glazură pentru a face pește de culoare solidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
14
Tăiați patru felii de lămâie în jumătate; puneți două jumătăți în centrul fiecărui pește mare pentru aripioare. Împingeți marginile rotunjite ale unei felii în spatele peștilor mici pentru cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
15
Tăiați feliile rămase în sferturi; așezați unul sau două pe fundul fiecărui pește mare pentru aripioare și două felii pe fiecare parte de pește mic pentru aripioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
16
Puneți nuca de cocos într-o pungă de plastic, presărați 3-4 picături de colorant alimentar albastru în pungă și agitați până când culoarea este distribuită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
17
Presărați nucă de cocos în jurul peștelui pentru a semăna cu apa. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista