Prajituri de vinete cu miere
Blinele de vinete cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 205 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, ulei de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Prajituri De Vinete, Prajituri De Vinete, și Prajituri De Vinete (Vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați vinetele și tăiați-le în felii de aproximativ 1/3 inchgros.
Puneți-le într-un castron, adăugați suficient lapte pentru a acoperi șipuneți o farfurie mică deasupra pentru a le ține apăsate.
Lăsați să se înmoaie timp de 1 până la 2 ore; se scurge.
Acoperiți o farfurie cu multă făină amestecată cu o stropirede sare. Lucrând în loturi, întoarceți feliile de vineteîn acest fel, astfel încât să fie acoperite în întregime cu făină, apoise agită pentru a îndepărta excesul. Se prăjește adânc în ulei sfârâit, dar nu prea fierbinte, întorcând feliile imediat ce prima parte este maro.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți fierbinte cu un dribling de miere și lăsați oamenii să ajuteei înșiși la mai multă miere dacă le place.
În C Cuprodoba, am avut feliile de vinete înmuiate în aluat. Acoperirea era crocantă, vinetele erau umede și erau servite cu melasă.
Retipărit cu permisiunea de la mâncarea Spaniei de Claudia Roden, 8011 Ecco, o amprentă a lui Harper