Prajituri de creveti cu sos picant marocan

Prajituri de creveti cu sos picant marocan
Fritters creveți cu sos picant marocan scufundare ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 219 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, piei de gyoza, amestec de condimente marocane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Carne De Miel Marocan Cu Sos Picant De Roșii, Biscuiți de porumb fără Gluten cu sos dulce și picant, și Creveți de nucă de cocos cu sos dulce și picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați prazul în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ghimbir; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
4
Scoateți amestecul de praz din tigaie; pune deoparte. Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Combinați coriandru și mentă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați fiecare creveți pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
7
Așezați 2 jumătăți de creveți, 2 lingurițe de amestec de praz și 1/2 linguriță de amestec de coriandru pe 1 piele gyoza (acoperiți pielea gyoza rămasă pentru a preveni uscarea). Umpleți marginile pielii cu apă și acoperiți cu o altă piele gyoza. Repetați procedura cu jumătățile de creveți rămase, amestecul de praz, amestecul de coriandru și piei de gyoza (acoperiți pachetele de creveți cu un prosop umed pentru a preveni uscarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
CrevețiCreveți
ApăApă
PrazPraz
8
Combinați 1 lingură de apă și ou într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Puneți panko într-un castron mic; Așezați făina într-un alt castron mic. Înmuiați fiecare pachet de creveți în făină; înmuiați în amestec de ouă și dragați în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați 6 pachete în tigaie. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste; scoateți din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și pachete; ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
13
Pentru a pregăti sosul de scufundare, încălziți 1/2 linguriță de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați eșalotă; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
15
Adăugați 1 linguriță amestec de condimente marocane; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
16
Adăugați vin roșu și oțet, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Adăugați bulion și sos de soia și gătiți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
BulionBulion
18
Combinați amidonul de porumb și 1 linguriță de apă; adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie. Gatiti 30 de secunde sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Serviți sosul de scufundare cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista