Prajituri cu zahar
Sugar Cookies durează aproximativ 2 ore și 24 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 42 de porții cu 91 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 109 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, sare, făină și lapte. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Amish Sugar Cookies (Crisp Sugar Cookies), Cranberry Sugar Free Chewy Sugar Cookies cu fistic și Happy Sugar Cookie Day - Amish Sugar Cookies.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Cerne împreună făina, praful de copt și sarea. Pus deoparte.
Puneți untul și zahărul într-un castron mare de mixer electric și bateți până la culoare.
Adăugați oul și laptele și bateți pentru a se combina. Puneți mixerul la viteză mică, adăugați treptat făina și bateți până când amestecul se smulge de pe marginea vasului. Împărțiți aluatul în jumătate, înveliți-l în hârtie cerată și lăsați-l la frigider pentru 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Se presara suprafata unde vei intinde aluatul cu zahar pudra.
Scoateți câte un pachet de aluat împachetat din frigider, presărați sucitorul cu zahăr pudră și întindeți aluatul până la o grosime de 1/4 inch. Mutați aluatul și verificați frecvent dedesubt pentru a vă asigura că nu se lipește. Dacă aluatul s-a încălzit în timpul rulării, puneți deasupra o foaie de prăjituri rece timp de 10 minute pentru a se răci.
Tăiați în forma dorită, puneți-le la cel puțin 1 inch una de cealaltă pe o foaie de copt unsă, pergament sau covoraș de copt din silicon și coaceți timp de 7 până la 9 minute sau până când prăjiturile abia încep să devină maro pe margini, rotind foaia de biscuiți la jumătatea coacerii. timp.
Lăsați să stea pe tava de copt timp de 2 minute după scoaterea din cuptor și apoi treceți la răcirea completă pe grătar.
Serviți ca atare sau înghețați după cum doriți. A se pastra in recipient ermetic pana la 1 saptamana.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu zahăr. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Ste Chapelle Special Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Arome de piersici proaspete feliate, caise și citrice lasă loc aromelor de miere, piersici și coajă de portocală. Vinul este dulce, dar bine echilibrat, cu aciditate crocantă și un final lung de miere și fructe.