Prajituri cu somon din Hong Kong cu Baby Bok Choy

Prajituri cu somon din Hong Kong cu Baby Bok Choy
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, prăjiturile cu somon din Hong Kong cu Baby Bok Choy ar putea fi o rețetă super fără lactate și pescatarian de încercat. Pentru 4,67 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine, 41 g de grăsimi și un total de 652 de calorii. Dacă aveți la îndemână maioneză, eșalotă, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este solid. Încercați somon de susan cu Baby Bok Choy, Somon de susan cu Baby Bok Choy și Cod negru Teriyaki cu prăjituri de orez lipicioase și Baby Bok Choy prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încinge 2 linguri de ulei de arahide într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Fileuri De Somon, Fără Piele, Dezosate, Tăiate în Cuburi Mici1 1/2 Kilograme De Fileuri De Somon, Fără Piele, Dezosate, Tăiate în Cuburi Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Fileuri De Somon Dezosate Fara Piele, Taiate In Cuburi MiciFileuri De Somon Dezosate Fara Piele, Taiate In Cuburi Mici
2
Adăugați usturoiul, eșalota, ghimbirul și ardeiul; se caleste cateva minute pentru a elibera aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, Tocați1 Până La 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, Tocați
La 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, TocațiLa 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, Tocați
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Se ia de pe foc pentru a se raci putin.
4
Într-un castron, combinați somonul, pesmetul, coriandru, maioneza, sucul de lămâie și albușul de ou. Razuiti uleiul de usturoi/ghimbir in amestecul de somon; se asezoneaza cu sare si piper. Îndoiți ingredientele ușor, dar bine, având grijă să nu zdrobiți prea mult somonul. Cu ajutorul mâinilor, formați amestecul în 4 prăjituri cu somon, acestea trebuie să fie umede și să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Ungeți o tigaie antiaderentă cu cele 2 linguri de ulei de arahide și aduceți-o la un fum ușor la foc mediu. Prăjiți prăjiturile cu somon până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, întorcându-le cu grijă cu o spatulă. Păstrați cald pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Pentru a face bok choy: readuceți tigaia la foc și acoperiți cu cele 2 linguri de ulei de arahide și încălziți până aproape afumat. Deschideți bucata de ghimbir cu un cuțit, apoi loviți-o cu partea plată a cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Bok ChoyBok Choy
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Așezați bucățile de ghimbir în ulei, cu partea tăiată în jos pentru a lăsa să înceapă să parfumeze. Prăjiți bok choy, cu partea tăiată în jos, timp de câteva minute pentru a-i da puțină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați apa și gătiți încă un minut pentru a aburi bok choy; scoateți-l cu grijă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Adăugați sosul de soia, sosul de stridii, sucul de lămâie și zahărul brun. Gatiti si amestecati 3 minute pana cand sosul are consistenta siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
10
Serviți prăjiturile cu somon cu bok choy și presărați peste tot sosul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
Bok ChoyBok Choy
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Ornați vasul cu semințe de susan prăjite, coriandru și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista