Prajitura Bouchon Bakery ' s Cr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Cr Aporppe de la Bouchon Bakery. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 752 calorii. 263 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați linguri smântână grea, linguri făină, 1/2 linguri zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-urile TKO de la Bouchon Bakery, Bouchon Panificatie Nutter Butters, și "Nutter Butters" de la Bouchon Bakery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați laptele, ouăle, făina, zahărul, Grand Marnier și sarea într-un Vitamix.* Răzuiți semințele din boabele de vanilie și adăugați-le la viteză medie-mică timp de aproximativ 15 secunde. Răsturnați părțile laterale ale recipientului blenderului. Cu blenderul care rulează pe mediu-scăzut, stropiți în untul topit. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient acoperit; folosiți o spatulă pentru a forța prin orice aluat rămas în strecurătoare. Se da la frigider peste noapte.* SE notă: dacă nu aveți un Vitamix, un blender obișnuit de mare putere este bine.
Folosind un prosop de hârtie, frecați o tigaie mare CR approppe sau o tigaie antiaderentă de 10 inci cu un strat ușor de ulei de canola (dacă CR appropes începe să se lipească în orice moment, frecați-o din nou) și puneți-o la foc mediu spre mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte, ridicați-o de pe foc și turnați cupa de cupă (55 grame) a aluatului în centrul tigaiei. Rotiți imediat și agitați tigaia astfel încât aluatul să acopere partea de jos, apoi rotiți tigaia de câteva ori, astfel încât aluatul să vină cu centimetri în sus pe laturi.
Puneți tigaia la foc și gătiți timp de 15 până la 30 de secunde, în funcție de nivelul de căldură, până când aluatul este setat și fundul este un maro auriu deschis. Glisați degetele sub CR approppe și răsturnați-l (dacă apucați doar marginea, se poate rupe în timp ce răsturnați). Gatiti pe a doua parte pana se rumeneste usor, apoi transferati CR approppe intr-o tigaie. Repetați pentru a face restul de CR pimpes, stivuindu-le sau suprapunându-le odată ce se răcesc.
Lăsați-i să stea cel puțin 10 minute înainte de utilizare.
Pentru crema de patiserie: configurați o baie de gheață.
Așezați un castron mediu în apa cu gheață și puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste vas.
Puneți gălbenușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Răzuiți semințele din boabele de vanilie, adăugați-le la gălbenușuri și amestecați la viteză medie-mică timp de aproximativ 30 de secunde. Reduceți viteza la minim și turnați încet zahărul, apoi bateți cu viteză medie până când este mai deschisă la culoare, aproximativ 1-3 minute. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului, apoi bateți la viteză medie-mare timp de aproximativ 3 minute, până când amestecul este galben pal și gros. Când biciul este ridicat, amestecul trebuie să formeze o panglică care se dizolvă încet.
Reduceți viteza la minim, adăugați pudra de cremă sau făina și amestecați timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului. Cu mixerul care funcționează la cea mai mică viteză, turnați încet laptele. Răzuiește din nou vasul și amestecă la viteză mică încă un minut sau până se combină.
Se toarnă amestecul într-o cratiță mare, se pune la foc mediu și se amestecă ușor până începe să se îngroașe. Treceți la un tel și bateți pe măsură ce crema se fierbe, rotind telul în jurul fundului pentru a împiedica crema să se ardă. După ce vedeți bule care sparg suprafața, gătiți timp de aproximativ 5 minute mai mult, amestecând constant, până când crema de patiserie s-a îngroșat.
Se toarnă crema de patiserie prin strecurătoare, apăsând ușor pe ea pentru a împinge crema îngroșată.
Bateți coaja de portocală, amestecând aproximativ 1 minut pentru a se răci ușor. Apoi amestecați untul în 2 adaosuri.
Se toarnă într-un recipient acoperit și se apasă o bucată de folie de plastic pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele. Dați-l la frigider cel puțin 1 oră înainte de a crea Orange Diplomat Cream.
Așezați gelatina într-un castron cu apă cu gheață pentru a se înmuia.
Transferați o treime din crema de patiserie într-un castron mediu pentru microunde sau într-o cratiță mică.
Scoateți gelatina din apă, stoarcând excesul de apă și adăugați-o în vas sau tigaie.
Se încălzește, amestecând ușor, pentru a slăbi crema de patiserie și a dizolva gelatina.
Între timp, transferați crema de patiserie rămasă în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau într-un castron mediu și amestecați sau amestecați până se omogenizează.
Strecurați crema de patiserie caldă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în vas cu restul de cremă de patiserie și amestecați sau amestecați până la omogenizare.
Scoateți vasul din suportul mixerului și pliați în frișcă o treime odată.
Apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele și refrigerați până când este fermă, cel puțin 4 ore. (Crema poate fi refrigerată până la 4 zile.)
Când este gata de utilizare a cremei, transferați într-un castron și amestecați ușor până când are o consistență cremoasă.
Asamblarea tortului Cr Arporpe: înfășurați o rundă de carton de 10 inci sau o tavă plată în folie de plastic.
Puneți crema în punga de patiserie. Alegeți cel mai atractiv CR approppe pentru partea de sus a tortului.
Așezați-l cu partea sa mai bună în jos pe folia de plastic și introduceți 1/3 cană (80 de grame) de cremă în centru. Folosind o mică spatulă offset, întindeți crema peste CR aporppe, lăsând o margine de 1/4 inch. CR approppe este în mod natural mai subțire pe margini; pentru a preveni formarea unei cupole în timp ce umpleți și stivați CR approppe, întindeți umplutura la margini puțin mai groasă. Acoperiți crema cu un alt CR approppe, întindeți-o cu cremă și continuați să stratificați CR approppe și cremă, terminând cu un cr approppe.
Înfășurați tortul în folia de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore, dar de preferință peste noapte.
A servi: desfaceți tortul și răsturnați-l pe un platou de servire.
Presărați blatul cu un strat uniform de zahăr și, folosind torța cu propan, caramelizați blatul tortului, lucrând dintr-o parte în alta.
Tăiați tortul în 8 pene și serviți.