Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Cr Aporppe de la Bouchon Bakery. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 752 calorii. 263 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați linguri smântână grea, linguri făină, 1/2 linguri zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-urile TKO de la Bouchon Bakery, Bouchon Panificatie Nutter Butters, și "Nutter Butters" de la Bouchon Bakery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați laptele, ouăle, făina, zahărul, Grand Marnier și sarea într-un Vitamix.* Răzuiți semințele din boabele de vanilie și adăugați-le la viteză medie-mică timp de aproximativ 15 secunde. Răsturnați părțile laterale ale recipientului blenderului. Cu blenderul care rulează pe mediu-scăzut, stropiți în untul topit. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient acoperit; folosiți o spatulă pentru a forța prin orice aluat rămas în strecurătoare. Se da la frigider peste noapte.* SE notă: dacă nu aveți un Vitamix, un blender obișnuit de mare putere este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand Marnier
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Folosind un prosop de hârtie, frecați o tigaie mare CR approppe sau o tigaie antiaderentă de 10 inci cu un strat ușor de ulei de canola (dacă CR appropes începe să se lipească în orice moment, frecați-o din nou) și puneți-o la foc mediu spre mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte, ridicați-o de pe foc și turnați cupa de cupă (55 grame) a aluatului în centrul tigaiei. Rotiți imediat și agitați tigaia astfel încât aluatul să acopere partea de jos, apoi rotiți tigaia de câteva ori, astfel încât aluatul să vină cu centimetri în sus pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Crepe
Zahăr Roșu Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
Polonic
3
Puneți tigaia la foc și gătiți timp de 15 până la 30 de secunde, în funcție de nivelul de căldură, până când aluatul este setat și fundul este un maro auriu deschis. Glisați degetele sub CR approppe și răsturnați-l (dacă apucați doar marginea, se poate rupe în timp ce răsturnați). Gatiti pe a doua parte pana se rumeneste usor, apoi transferati CR approppe intr-o tigaie. Repetați pentru a face restul de CR pimpes, stivuindu-le sau suprapunându-le odată ce se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați-i să stea cel puțin 10 minute înainte de utilizare.
5
Pentru crema de patiserie: configurați o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
6
Așezați un castron mediu în apa cu gheață și puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți gălbenușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Răzuiți semințele din boabele de vanilie, adăugați-le la gălbenușuri și amestecați la viteză medie-mică timp de aproximativ 30 de secunde. Reduceți viteza la minim și turnați încet zahărul, apoi bateți cu viteză medie până când este mai deschisă la culoare, aproximativ 1-3 minute. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului, apoi bateți la viteză medie-mare timp de aproximativ 3 minute, până când amestecul este galben pal și gros. Când biciul este ridicat, amestecul trebuie să formeze o panglică care se dizolvă încet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Reduceți viteza la minim, adăugați pudra de cremă sau făina și amestecați timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului. Cu mixerul care funcționează la cea mai mică viteză, turnați încet laptele. Răzuiește din nou vasul și amestecă la viteză mică încă un minut sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De Cremă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă amestecul într-o cratiță mare, se pune la foc mediu și se amestecă ușor până începe să se îngroașe. Treceți la un tel și bateți pe măsură ce crema se fierbe, rotind telul în jurul fundului pentru a împiedica crema să se ardă. După ce vedeți bule care sparg suprafața, gătiți timp de aproximativ 5 minute mai mult, amestecând constant, până când crema de patiserie s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se toarnă crema de patiserie prin strecurătoare, apăsând ușor pe ea pentru a împinge crema îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Bateți coaja de portocală, amestecând aproximativ 1 minut pentru a se răci ușor. Apoi amestecați untul în 2 adaosuri.
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se toarnă într-un recipient acoperit și se apasă o bucată de folie de plastic pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele. Dați-l la frigider cel puțin 1 oră înainte de a crea Orange Diplomat Cream.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Așezați gelatina într-un castron cu apă cu gheață pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați o treime din crema de patiserie într-un castron mediu pentru microunde sau într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți gelatina din apă, stoarcând excesul de apă și adăugați-o în vas sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se încălzește, amestecând ușor, pentru a slăbi crema de patiserie și a dizolva gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Bomboane Runts
5
Între timp, transferați crema de patiserie rămasă în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau într-un castron mediu și amestecați sau amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Strecurați crema de patiserie caldă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în vas cu restul de cremă de patiserie și amestecați sau amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți vasul din suportul mixerului și pliați în frișcă o treime odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele și refrigerați până când este fermă, cel puțin 4 ore. (Crema poate fi refrigerată până la 4 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Când este gata de utilizare a cremei, transferați într-un castron și amestecați ușor până când are o consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Asamblarea tortului Cr Arporpe: înfășurați o rundă de carton de 10 inci sau o tavă plată în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Puneți crema în punga de patiserie. Alegeți cel mai atractiv CR approppe pentru partea de sus a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
12
Așezați-l cu partea sa mai bună în jos pe folia de plastic și introduceți 1/3 cană (80 de grame) de cremă în centru. Folosind o mică spatulă offset, întindeți crema peste CR aporppe, lăsând o margine de 1/4 inch. CR approppe este în mod natural mai subțire pe margini; pentru a preveni formarea unei cupole în timp ce umpleți și stivați CR approppe, întindeți umplutura la margini puțin mai groasă. Acoperiți crema cu un alt CR approppe, întindeți-o cu cremă și continuați să stratificați CR approppe și cremă, terminând cu un cr approppe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Înfășurați tortul în folia de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore, dar de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
A servi: desfaceți tortul și răsturnați-l pe un platou de servire.
15
Presărați blatul cu un strat uniform de zahăr și, folosind torța cu propan, caramelizați blatul tortului, lucrând dintr-o parte în alta.