Poussins la grătar cu unt de lămâie

Poussins la grătar cu unt de plante de lămâie necesită aproximativ 75 ore de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1350 calorii, 98G de proteine, și 103G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, găini cornish, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Poussins La Grătar Cu Unt De Lămâie, Poussins Cu Lămâie La Grătar, și Friptură la grătar și legume cu unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1 băț unt înmuiat, cimbru, rozmarin, coajă, 1 linguriță sare de mare și 3/4 linguriță piper într-un castron până se combină bine.
Tăiați gâturile de poussins la același nivel cu corpurile, dacă este necesar. Clătiți poussins în interior și în exterior și uscați. Aruncați orice exces de grăsime de la deschiderea cavităților, apoi presărați cavitățile cu un total de 1 1/2 lingurițe de sare de mare și restul de 1/2 linguriță de piper. Începând de la capătul cavității fiecărei păsări, glisați ușor un deget arătător între piele și carnea sânilor și picioarelor pentru a slăbi pielea (aveți grijă să nu rupeți pielea). Folosind o măsură de linguriță sau o lingură mică, glisați 1 linguriță de unt de plante sub piele a fiecărei jumătăți de sân și a fiecărei tobe (4 lingurițe per poussin), folosind degetul pe exteriorul pielii pentru a împinge untul din lingură.
Puneți 1 pană de lămâie și 3 crenguțe de cimbru în cavitatea fiecărui poussin, apoi legați picioarele împreună cu sfoara de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corp. Aranjați într-o tigaie mare. Se usucă poussins, apoi se unge cu unt topit și se presară cu sare de linguriță rămasă.
Deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului și pe capac. Cărbune ușor (80 până la 100 de brichete) în starterul coșului de fum și se toarnă uniform pe 2 laturi opuse ale raftului inferior, lăsând aproximativ un spațiu lat de 8 inci în centrul raftului inferior fără cărbuni. Când focul de cărbune este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra grătarului timp de 3 până la 4 secunde), scoateți poussins din tigaie și aranjați-l în centrul grătarului ușor Uns cu ulei, fără cărbuni dedesubt și gătiți, acoperit cu capac, până când termometrul introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 F, 35 până la 50 de minute. (
Adăugați mai multe brichete dacă este necesar în timpul grătarului pentru a menține căldura.)
Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți la moderat ridicat. Opriți 1 arzător (arzător Mijlociu dacă există
și puneți poussins pe un raft ușor uns deasupra arzătorului de închidere.
Scoateți poussins din tigaie, apoi grătar, acoperit cu capac, până când termometrul introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de minute F, 35 până la 45 de minute.
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, poussins pot fi prăjite (la cel puțin 2 inci distanță) într-o tigaie mare, puțin adâncă, ușor unsă, într-un cuptor preîncălzit de 475 F, 35 până la 45 de minute. · Dacă faceți și cartofi pentru copii la grătar, grătiți mai întâi poussins-urile, la foc indirect, apoi transferați-le într-un platou și păstrați-le calde, acoperite lejer cu folie.
Întindeți cărbunii pe raft.
Adăugați 15 Brichete uniform pe cărbuni și așteptați până când se aprind, aproximativ 5 minute, apoi grătiți cartofii la foc direct. * Poussins pot fi preparate (dar nu la grătar) cu 1 zi înainte și refrigerate, acoperite cu folie de plastic.
Lăsați să stea la temperatura camerei răcoroase cu 30 de minute înainte de grătar.