Potpies De Pui Makeover

Potpies De Pui Makeover
Potpies de pui Makeover durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 451 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piept de pui, unt, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 291 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Rețete similare includ Potpies De Pui Makeover, Potpies De Pui, și Potpies De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 3/4 cană de făină, praf de copt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în 2 linguri de unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați zară și ulei; aruncați cu o furculiță. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Pentru umplere, într-o tigaie mare, topiți untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați morcovii, țelina și ceapa; se sotează până se înmoaie. Într-un castron mic, combinați făina rămasă cu bulionul și laptele până se omogenizează. Se amestecă treptat în amestecul de legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă puiul, mazărea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
țelinățelină
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
LapteLapte
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transfer la patru 16-oz. ramekins; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Împărțiți aluatul în patru porții. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul pentru a se potrivi cu ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați aluatul peste amestecul de pui; tăiați și sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
AluatAluat
9
Tăiați un centru decorativ sau tăiați fante în patiserie.
10
Periați cu albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
11
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Se coace la 425 de minute pentru 20-25 de minute sau până când crustele se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista