O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Dacă aveți ulei de canolan, rozmarin, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Potpie de vită și legume cu biscuiți Cheddar, Potpie de vită cu biscuiți, și Potpie de vită și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 și poziționați un suport în treimea superioară. Aliniați fundul cuptorului cu folie pentru a prinde orice picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o oală mare, topiți 4 linguri de unt în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa, morcovii și păstârnacul; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până când legumele se înmoaie și se rumenesc ușor, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați carnea de vită, cimbru și rozmarin și gătiți la foc moderat, rupând carnea cu o lingură, până când nu rămâne nicio urmă de roz și niciun lichid s-a evaporat, 10 minute. Se amestecă 1/4 cană de făină și se gătește 2 minute. Se amestecă 3 căni de lapte și stocul și se fierbe până se îngroașă, 5 minute. Se amestecă mazărea și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Transferați amestecul în două vase de copt de 9 pe 13 inci.
6
Puneți restul de 4 căni de făină într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Tăiați restul de 1 1/2 bețișoare de unt până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Adăugați cheddar. Se amestecă restul de 2 1/3 căni de lapte până se formează un aluat neted. Folosind o lingură de 2 linguri, aranjați 18 movile de aluat de biscuiți pe umplutura din fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Coaceți ambele potpies pe raftul superior al cuptorului timp de 40 de minute, până când umplutura clocotește și biscuiții sunt fierți. Porniți broilerul și fierbeți timp de 1 minut sau până când biscuiții sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
10
Lăsați potpii să se odihnească 10 minute înainte de servire.