Potpie De Curcan

Potpie De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpie de curcan. Această rețetă servește 4. O porție conține 499 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 12 fani. Cap la magazin și ridica ceapa, cartofi, ciuperci, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Potpie De Curcan, Potpie De Curcan, și Potpie De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine prazul tocat într-un castron cu apă rece, agitându-l, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți toate ingredientele stoc la fierbere într - o cratiță de 4 până la 5 litri, degresând spumă, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, parțial acoperit, până când se reduce la aproximativ 4 căni, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă stocul printr-o sită mare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Transferați curcanul pe o tăietură pentru a se răci. Aruncați solidele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați grosier din os, aruncând pielea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
1
Amestecați făina, făina de porumb, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Stropiți uniform cu 3 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură, amestecând (sau pulsând) până când se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați, altfel patiseria va fi dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Întoarceți amestecul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 2 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună cu răzuitorul și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 3 inci. Se răcește aluatul, înfășurat strâns în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, morcovii și țelina, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciuperci, cartofi și usturoi și saut, amestecând, până când legumele sunt clare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
3
Se ia de pe foc și se amestecă curcanul, mazărea și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CimbruCimbru
MazăreMazăre
4
Transferați umplutura într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 3 până la 31/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Reîncălziți stocul într-o cratiță de 2 până la 3 litri la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Transferați aproximativ 1/2 cană de bulion fierbinte într-un castron mic și amestecați în făină, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Bateți amestecul de făină în stocul rămas și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă sosul peste umplutura în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Întindeți aluatul într - un oval de aproximativ 10 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, apoi așezați peste umplutură și tăiați excesul de aluat la același nivel cu marginea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
11
Periați cu albuș de ou, apoi coaceți până când bulele de umplere și crusta sunt aurii, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se transferă într-un raft și se răcește ușor, aproximativ 10 minute.

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)21 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, tocați grosiermorcovi, tocați grosier21 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, înjumătățiți pe lungime și tăiați în bucăți groase de 1/4 inchmorcovi, înjumătățiți pe lungime și tăiați în bucăți groase de 1/4 inch2(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocate grosiercoaste de țelină, tocate grosier1coastă de țelină, înjumătățită pe lungime și tăiată în bucăți de 1/2 inchcoastă de țelină, înjumătățită pe lungime și tăiată în bucăți de 1/2 inch1lingura. otet de vin rosualbus de oualbus de ou591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală11 lingură de oregano uscatcimbru proaspăt tocat măruntcimbru proaspăt tocat mărunt2cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate2cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyapă cu gheațăapă cu gheață1(vinete)praz, tocat grosierpraz, tocat grosier283pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci, tăiate și sfărâmate pe lungimeciuperci, tăiate și sfărâmate pe lungime11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1(vinete)3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelată, dezghețatămazăre congelată, dezghețată227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi fierți, curățați și tăiați în bucăți de 1/2 inchcartofi fierți, curățați și tăiați în bucăți de 1/2 inch1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpărți de curcan închis (1 picior și 1 coapsă)părți de curcan închis (1 picior și 1 coapsă)1Turcă sau 1/2 frunze de dafin din CaliforniaTurcă sau 1/2 frunze de dafin din California22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină de porumb galbenă (de preferință măcinată cu piatră; nu grosieră)făină de porumb galbenă (de preferință măcinată cu piatră; nu grosieră)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista