Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpie de curcan. Această rețetă servește 4. O porție conține 499 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 12 fani. Cap la magazin și ridica ceapa, cartofi, ciuperci, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Potpie De Curcan, Potpie De Curcan, și Potpie De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați bine prazul tocat într-un castron cu apă rece, agitându-l, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Aduceți toate ingredientele stoc la fierbere într - o cratiță de 4 până la 5 litri, degresând spumă, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, parțial acoperit, până când se reduce la aproximativ 4 căni, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă stocul printr-o sită mare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
4
Transferați curcanul pe o tăietură pentru a se răci. Aruncați solidele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați grosier din os, aruncând pielea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
1
Amestecați făina, făina de porumb, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Stropiți uniform cu 3 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură, amestecând (sau pulsând) până când se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați, altfel patiseria va fi dură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Întoarceți amestecul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 2 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună cu răzuitorul și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 3 inci. Se răcește aluatul, înfășurat strâns în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, morcovii și țelina, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ciuperci, cartofi și usturoi și saut, amestecând, până când legumele sunt clare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Cartofi
Usturoi
3
Se ia de pe foc și se amestecă curcanul, mazărea și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Cimbru
Mazăre
4
Transferați umplutura într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 3 până la 31/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Reîncălziți stocul într-o cratiță de 2 până la 3 litri la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Transferați aproximativ 1/2 cană de bulion fierbinte într-un castron mic și amestecați în făină, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Bateți amestecul de făină în stocul rămas și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă sosul peste umplutura în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
9
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Întindeți aluatul într - un oval de aproximativ 10 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, apoi așezați peste umplutură și tăiați excesul de aluat la același nivel cu marginea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
11
Periați cu albuș de ou, apoi coaceți până când bulele de umplere și crusta sunt aurii, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Se transferă într-un raft și se răcește ușor, aproximativ 10 minute.