Gatiti cartea: brânză de capră Blintzes
Gatiti cartea: brânza de capră Blintzes ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 473 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, gălbenuș de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: brânză de capră Danishes, Gatiti cartea: brânză de capră Brownies, și Gatiti cartea: Ravioli de lamaie si branza de capra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Suflați cele două ouă și laptele într-un blender (de preferință) sau într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de tocat până la crem.
Adăugați făina și sarea; amestecați sau procesați până se omogenizează.
Ungeți ușor o tigaie antiaderentă de 8 inci (20 cm) cu puțin unt pe un prosop de hârtie vată. Puneți tigaia la foc mediu, lăsați-o să se încălzească puțin, apoi turnați 2 linguri din aluatul de făină. Rotiți și agitați tigaia, astfel încât aluatul să-și acopere uniform fundul. Gatiti pana la set, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți creponul, apoi gătiți încă 30 de secunde, până când este ferm.
Transferați crepa din tigaie pe o farfurie sau o tăietură; acoperiți cu un prosop de bucătărie curat. Ungeți din nou tigaia, adăugați încă 2 linguri de aluat și continuați, repetând până la greață, până când aveți 16 clătite.
Pentru umplutură, amestecați brânza proaspătă sau brânza moale de capră, gălbenușul de ou, zahărul și vanilia într-un castron mare până când sunt cremoase. Așezați una dintre clătite pe suprafața de lucru, movilați 2 lingurițe din acest amestec de brânză în mijlocul crepei, aplatizați puțin umplutura, pliați cele două părți ale crepei la stânga și la dreapta peste umplutură, pliați partea de jos, partea cea mai apropiată de dvs. Acum rulați crepa departe de dvs., astfel încât să se plieze într-un mic pachet. Puneți deoparte sub un prosop de bucătărie curat și continuați să umpleți toate clătitele.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de unt și aproximativ jumătate din blintzes. Prăjiți-le pe ambele părți până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 4 minute în total, întorcându-se o dată.
Transferați - le într-un platou de servire, adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie și prăjiți restul.