Potpie Clasică De Pui

Potpie Clasică De Pui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 45 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, unt, cartof decojit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Potpie De Pui Simplă, Clasică, Potpie Clasică De Curcan, și Potpie De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți produse de patiserie: într-un robot de bucătărie, făină pulsată, sare și piper. Pulsați în unt și scurtați până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu motorul pornit, adăugați 6 linguri. apă rece; procesați doar până când aluatul formează o bilă, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Întoarceți aluatul pe un blat ușor făinat; frământați până se unește. Se modelează într-un dreptunghi, se înfășoară în folie de plastic și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ScurtareaScurtarea
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Puneți puiul într-o cratiță și acoperiți cu bulion. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când puiul este gătit, 15 până la 20 de minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți puiul pe o tăietură. Tulpina bulion; rezervă. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, mărunțiți puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 191°.tapetați o foaie mare de copt cu folie. Aburiți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați cartofi, ceapă, morcovi, țelină și ciuperci, presărați cu 2 lingurițe. sare și 1/2 linguriță. ardei și amestecă bine. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele s-au înmuiat, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
țelinățelină
PiperPiper
CartofiCartofi
CeapăCeapă
SareSare
5
Presărați făină peste legume. Gatiti, amestecand, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați 2 căni de bulion rezervat și lapte, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând, timp de 3 minute. Se amestecă mazărea, puiul rezervat și cimbru. Dacă amestecul este foarte gros, subțire cu o parte din bulion rezervat. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
BulionBulion
CimbruCimbru
LapteLapte
MazăreMazăre
7
Transferați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Periați o parte din ou bătut în jurul marginilor vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Întindeți aluatul între 2 bucăți de folie de plastic într - un dreptunghi de 14 pe 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Rulați aluatul pe sucitor și derulați-l deasupra vasului de copt. Patch orice lacrimi. Apăsați produse de patiserie pe marginile vasului, tăiați dacă este necesar și sertizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
11
Ungeți partea superioară a plăcintei cu oul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
12
Tăiați câteva fante în partea de sus pentru a permite aburului să scape.
13
Așezați pe foaia de copt și coaceți până când blatul este auriu și umplutura este cu bule, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
14
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții40
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista