Potluck Apple Crisp
Potluck Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,05 USD per porție. O porție conține 557 de calorii, 5 g de proteine și 20 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată, zahăr brun și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 21%. Încercați Potluck Cranberry Apple Crisp, Potluck Apple Pie și Potluck German Apple Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, combinați merele, zahărul, scorțișoara și nucșoara; gatiti si amestecati la foc mediu doar pana cand merele sunt fragede. Pus deoparte.
Într-un castron mare, cremă scurtarea, untul și zahărul brun până devine ușor și pufos.
Combinați făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine.
Tastați jumătate din amestecul de făină într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Răspândiți mere deasupra; sfărâmă amestecul de făină rămas peste mere.
Coaceți la 400° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Se serveste cald cu inghetata daca se doreste.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp poate fi combinat cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "