Potajul de iarnă este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 152 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, bulion de pui cu mai puțin sodiu, flori de broccoli și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Potage Jacqueline, Morcov Potage, și Potage Jacqueline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați prazul și țelina; saut 4 minute sau până se înmoaie. Se amestecă usturoiul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați broccoli, spanac, edamame, mazăre, orez și ardei roșu. Se amestecă bulionul și apa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm