Posole Rojo

Posole Rojo
Posole Rojo ia în jurul valorii de 5 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 630 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de usturoi, sare kosher, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fred ' s Posole Rojo, Partidul Posole Rojo, și Aragaz Lent Posole Rojo.

Instrucțiuni

1
Rupeți tulpinile de pe chiles de arbol și ancho chiles și scuturați cât mai multe semințe posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Puneți ardeii iute într-un castron și acoperiți cu apă clocotită; cântăriți ardeii iute cu o farfurie pentru a le menține scufundate și înmuiați până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați ardeii iute și 1 1/2 căni din lichidul de înmuiere într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați usturoiul zdrobit și 1/2 linguriță de sare și amestecați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, împingând sosul cu o spatulă de cauciuc; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Frecați carnea de porc peste tot cu chimenul și 1/2 linguriță sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor sau oală olandeză la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați usturoiul tocat și gătiți 2 minute. Creșteți căldura la mediu ridicat. Împingeți ceapa și usturoiul pe o parte a oalei; adăugați carnea de porc pe cealaltă parte și căutați, întorcând, până se rumenesc ușor pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Se amestecă 2 căni de apă, bulionul de pui, oregano, frunza de dafin, 1/2 linguriță sare și 1/2 cană până la 3/4 cană din sosul chile (în funcție de gustul tău). Aduceți la fierbere scăzută, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic. Acoperiți parțial și gătiți, întorcând carnea de porc de câteva ori, până se înmoaie, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Amestecați hominy și continuați să fierbeți, neacoperit, până când carnea de porc începe să se destrame, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Scoateți frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Transferați carnea de porc pe o tăietură; tocați aproximativ și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Adăugați puțină apă sau bulion dacă posolul este prea gros. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Se servește cu toppinguri asortate și sosul chile rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
15
Fotografie de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista