Porumbul Caramel al bunicii Paul
Porumbul Caramel al bunicii Paul ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 515 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 667 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Porumbul Caramel al bunicii Paul, Batoanele de Caramel ale bunicii, și Porumb Puf Caramel Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
La foc mediu, combinați primele 4 ingrediente și fierbeți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu. Se amestecă bine.
Se toarnă peste 8 quarts popped porumb. Se amestecă pentru a acoperi bine.
Coaceți în prăjitor mare sau tigaie timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se usca.