Porumb Picant Cu Caramel De Arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați porumbul picant de Caramel de arahide. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă $1.0 pe portie. O porție conține 264 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 103 fani. Un amestec de sare kosher grosieră, zahăr brun, prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arahide Caramel Porumb, Porumb Caramel Dulce Picant, și Unt De Arahide Caramel Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face arahidele, Preîncălziți cuptorul la 350 BUCULF. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Combinați arahide, sirop de porumb, zahăr, sare, pudră de chili și cayenne într-un castron mediu. Aruncați până când alunele sunt bine acoperite.
Transferați arahidele pe foaia de copt și coaceți, amestecând ocazional, până când nucile din jurul marginilor tigaiei încep să se întunece, 15 minute.
Lăsați nucile să se răcească complet pe foaia de copt. Se vor lipi împreună, aproape ca fragile. Rupeți nucile în bucăți de mușcătură. Arahidele picante pot fi făcute cu până la o săptămână în avans.
Pentru a face porumbul caramel, Preîncălziți cuptorul la 200 buc. F. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Combinați floricele și alunele într-un castron mare.
În cratiță medie, combinați untul, zahărul brun, siropul de porumb și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la mediu-scăzut, fixați termometrul cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la 238 buc. Scoateți imediat tigaia de pe foc și amestecați bicarbonatul de sodiu și vanilia.
Se toarnă caramel fierbinte peste floricele și arahide. Aruncați până când este acoperit uniform.
Transferați amestecul de floricele pe foaia de copt și coaceți 40 de minute, amestecând o dată la jumătate. Porumbul Caramel se va păstra timp de 2 până la 3 săptămâni, depozitat într-un recipient etanș la temperatura camerei.