Porumb la grătar și salsa de ceapă Vidalia

Porumb la grătar și salsa de ceapă Vidalia
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Porumbul la grătar și salsa de ceapă Vidaliană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 114 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. Dacă aveți sare kosher, ceapă vidaliană, porumb de urechi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de ceapă de porumb și Vidalian, Crupe de brânză cu porumb și ceapă Vidaliană, și Salată De Ceapă Vidaliană La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați porumbul pe grătar sau tigaie pentru broiler; gatiti 20 de minute sau pana cand porumbul se rumeneste usor, rotind la fiecare 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Tăiați miezurile din urechi de porumb pentru a măsura 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
4
Așezați ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; gătiți 5 minute pe fiecare parte. Se răcește și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Combinați porumbul, ceapa și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
#33 Wine Spectator Top 100 din 2020 pivnițele Ken Wright Willamette Valley Pinot Noir este o reprezentare a multor site-uri unice Pinot Noir într-o singură sticlă. Ripe Rainier cherry, prune roșii și mure sunt amplasate între note de petale de trandafir, cedru și pământ transformat. Vinul este vibrant și plin de viață pe palat, cu un finisaj Generos.
#33 Wine Spectator Top 100 din 2020 pivnițele Ken Wright Willamette Valley Pinot Noir este o reprezentare a multor site-uri unice Pinot Noir într-o singură sticlă. Ripe Rainier cherry, prune roșii și mure sunt amplasate între note de petale de trandafir, cedru și pământ transformat. Vinul este vibrant și plin de viață pe palat, cu un finisaj Generos.
#33 Wine Spectator Top 100 of 2020The Ken Wright Cellars Willamette Valley Pinot Noir is a representation of many of the single vineyard Pinot Noir sites in one bottle. Ripe rainier cherry, red plum and blackberry are nestled between notes of rose petal, cedar and turned earth. The wine is vibrant and lively on the palate with a generous finish.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista