Porumb la grătar pe Știulet cu un Trio de unturi aromate

Porumb la grătar pe Știulet cu un Trio de unturi aromate
Rețeta porumb la grătar pe Știulet cu un Trio de unturi aromate este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.6 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 160 de calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Porumb la grătar pe Știulet cu un Trio de unturi aromate, Unturi Aromate, și Unturi Aromate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar în aer liber sau un grătar de gătit la mare. Îndepărtați cojile de porumb, dar nu îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Îndepărtați toată mătasea din porumb și acoperiți porumbul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Presărați porumbul cu sare și coji netede la loc. Frecați fiecare coajă cu apă și puneți-o direct pe grătar. Grătar, întorcându-se ocazional, până când miezurile se înmoaie și cojile se înnegrește, 10 până la 12 minute. Trageți înapoi cojile și serviți porumbul cu 1 linguriță de unt aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Folosind o lingură, amestecați untul cu ingredientele respective.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Rulați fiecare într-o formă de bușteni și înfășurați în folie de plastic sau hârtie de ceară. Se dă la frigider până la ferm, 2 până la 3 ore, apoi se înmoaie la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista