Porumb La Grătar Cu Unt De Ierburi

Porumb La Grătar Cu Unt De Ierburi
Porumbul la grătar cu unt de ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 170 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, porumb Spice, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Porumb cu unt de ierburi pe Știulet, Porumb Cu Unt De Ierburi, și Cartofi cu unt de ierburi și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Trageți înapoi cojile de porumb, lăsându-le atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
2
Îndepărtați și aruncați mătasea; înlocuiți cojile din jurul porumbului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
3
Așezați porumbul într-un vas mare; umpleți cu apă pentru a acoperi. Înmuiați 20 de minute; scurgere. Trageți înapoi coji de porumb; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Amestecați untul cu ierburi și periați uniform peste porumb; înlocuiți cojile. Gratiți porumbul la foc mediu-mare, acoperit, aproximativ 15 minute, până când porumbul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
IerburiIerburi
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista