Porumb la grătar cu unt de arpagic

Porumb la grătar cu unt de arpagic
Porumbul la grătar cu unt de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, zahăr, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Unt de arpagic pentru porumb la grătar, Porumb pe Știulet cu unt de arpagic, și Porumb pe Știulet cu unt de arpagic.

Instrucțiuni

1
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 1 oră. Într-un castron mic, combinați untul, arpagicul, zahărul, sucul de lămâie, sarea și piperul. Îndepărtați cu grijă cojile de porumb până la 1 in. de jos; îndepărtați mătasea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coji De PorumbCoji De Porumb
UntUnt
ArpagicArpagic
ZahărZahăr
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Ungeți cu amestec de unt. Reînfășurați porumbul în coji și fixați-l cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Grill porumb, neacoperit, la foc mediu timp de 25-30 de minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista