Porumb la grătar cu unt de arpagic
Porumbul la grătar cu unt de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, zahăr, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Unt de arpagic pentru porumb la grătar, Porumb pe Știulet cu unt de arpagic, și Porumb pe Știulet cu unt de arpagic.
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 1 oră. Într-un castron mic, combinați untul, arpagicul, zahărul, sucul de lămâie, sarea și piperul. Îndepărtați cu grijă cojile de porumb până la 1 in. de jos; îndepărtați mătasea.
Ungeți cu amestec de unt. Reînfășurați porumbul în coji și fixați-l cu sfoară de bucătărie.
Grill porumb, neacoperit, la foc mediu timp de 25-30 de minute, întorcându-se ocazional.