Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul la grătar cu Fetan și Lime. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, pene de tei, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Porumb La Grătar Cu Vinaigretă De Var Pe Prăjituri De Porumb, Salată de pepene verde la grătar cu Feta,mentă și tei, și SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mare. Înmuiați porumbul în apă rece timp de 10 minute, întorcându-vă ocazional. Îndepărtați cojile porumbului fără a le îndepărta complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Îndepărtați cât mai mult din mătăsuri. Întoarceți cojile cât mai aproape de locul lor inițial.
3
Transferați la grătar. Acoperiți; gătiți, întorcându-vă des, până când cojile sunt carbonizate, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoate. Folosind un prosop de bucătărie, trageți înapoi cojile.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Combinați maioneza, sucul de lămâie și pudra de chili; periați pe porumbul parțial gătit. Întoarceți porumbul la grătar (cu cojile trase înapoi și pe foc). Acoperiți; gătiți, întorcându-vă des și perindând cu mai mult sos de chili-lime, după cum este necesar, până când miezurile sunt carbonizate în pete, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se scoate pe o farfurie de servire și se pudrează cu brânză feta rasă fin. Se condimentează cu sare grosieră și se servește cu pene de var pe lateral.