Porumb La Grătar Cu Chili-Lime
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul la grătar cu Chili-Lime ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, praf de chili, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare sunt Porumb La Grătar Cu Chili-Lime, Porumb De Chili La Grătar, și Chili Lime porumb la grătar pe știulete.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile exterioare grele din porumb; trageți înapoi cojile interioare.
Îndepărtați și aruncați mătăsurile. Trageți cojile peste porumb. Acoperiți porumbul cu apă; lăsați să stea 1 oră.
Se amestecă împreună 1/2 cană unt înmuiat, 1 linguriță. coaja de var rasă și 1 linguriță. suc de lămâie.
Scurgeți porumbul și uscați-l.
Porumb la grătar, fără capac la grătar ,la foc mediu (300 până la 35
25 de minute sau până la licitație, întorcându-se des.
Scoateți porumbul din grătar. Trageți cu grijă cojile înapoi și legați-le cu o coajă rămasă sau cu șnur de bucătărie.
Se întinde cu cantitatea dorită de amestec de unt.
Presărați porumbul uniform cu cantitatea dorită de pudră de chili.
Notă: se amestecă 1/2 linguriță. praf de chili în amestecul de unt, dacă se dorește.